Blog

Milé dámy, srdečně zveme na plánované akce v měsíci květnu. Pokud vás zaujmou a věnujete jim čas, dejte nám prosím vědět co nejdříve (jana.stefankova@cez.cz, t.č. 724 804 786). Občerstvení bude zajištěno 😊.

Mezinárodní den žen připadá každoročně na 8. března, připomínáme si svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen za volební právo žen v roce 1908.

Naše tradiční předvánoční setkání jsme uspořádaly první prosincový den v Třebíči. Restaurace "Black House" nám poskytla příjemné zázemí, výborné jídlo i nápoje. Také místní návštěvníci byli svědkem našeho zápolení v několika kvízech na různá témata. Advent, Vánoce a nesměl chybět ani jaderný kvíz, jak jinak. Bylo velmi milé se neformálně setkat,...

Jaderné ženy se tentokrát sešly v Ostravě. Na Valné hromadě sdružení WiN Czech zvolily svoji předsedkyni, prohlédly si Střední průmyslovou školu elektro i VŠB – Technickou univerzitu Ostrava a samozřejmostí byla i návštěva Dolních Vítkovic.

Karolína pracuje v Jaderné elektrárně Dukovany v útvaru pravděpodobnostní hodnocení bezpečnosti. Možná ji znáte pod příjmením Osičková, to už ale neplatí. Karolína se 15. července provdala. S Karolínou jsme mluvily o jejím velkém dni, ale také třeba o tom, co jí táhlo ke studiu jaderné fyziky na katedře jaderných reaktorů na ČVUT v Praze.

32 vybraných studentek a studentů českých vysokých se od včerejšího dne účastní unikátní Letní univerzity v Jaderné elektrárně Dukovany. Na programu mají odborné přednášky i pobyt v nejpřísněji střežených prostorách jaderné elektrárny.

© 2018 WIN Czech, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!